Vitajte v našom novom a vylepšenom e-shope AjemFIT ZÍSKAJTE Ajemcoiny Doprava zdarma pri objednávkach nad 110 €

ATTIMO (zimné pralinky) -102g (AMEDEI)

Neohodnotené
15,60 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Attimo – zimné pralinky pre chvíle pohody a potešenia.

Detailné informácie

Vyriešime váš problém
Vyriešime váš problém
Cielené riešenie vašeho problému s viditeľnými výsledkami
100% koncentrácia
100% koncentrácia
Maximálna účinnosť vďaka prémiovej kvalite surovín
Všetko osobne testujeme
Všetko osobne testujeme
Osobne testované zakladateľom pred uvedením na trh
Bez pridanej chémie
Bez pridanej chémie
Prírodné zloženie bez zbytočných aditív a prídavných látok

Podrobný popis

ATTIMO ZIMNÉ PRALINKY

od AMEDEI

ATTIMO (zimní pralinky) -102g (AMEDEI)


PRÍLEŽITOSŤ SPOMALIŤ A UŽIŤ SI


Amedei s touto slávnostnou škatuľkou Attimo vyzýva na spomalenie, na užitie si každého okamihu a ponorenie sa do vianočnej atmosféry, oslave tradícií a zázrakov každodenných vecí prostredníctvom vybranej kvality kraftovej čokolády. Špeciálne balenie obsahuje dvanásť remeselných čokolád v troch chuťových variantoch, ktoré sú dokonalou reprezentáciou autentického tvaru kakaového ovocia, kabossy:

ATTIMO (zimní pralinky) -102g (AMEDEI)


Tmavá

špeciálna vianočná 70% horká čokoláda.


Biela

z bielej čokolády toscano white plnené zelenými pistáciami a špeciálnou soľou Guerande.


Mliečna

špeciálna vianočná 32% mliečna čokoláda.

ATTIMO (zimní pralinky) -102g (AMEDEI)

Zažite mágiu Vianoc s každým kúskom bonboniéry ATTIMO a premeňte každú chvíľu na vzácnu spomienku.


EKOLOGICKY ŠETRNÉ BALENIE


Pralinky sú zabalené v obale chránenom pásom vyrobeným z flórového papiera, čo je unikátny materiál získaný opätovným použitím šupiek kakaových bôbov pochádzajúcich z výrobného procesu. Tento spôsob balenia nielenže chráni pralinky, ale zároveň rešpektuje princípy udržateľnosti a podporuje environmentálnu zodpovednosť.


TALIANSKE ČOKOLÁDY AMEDEI


TOSKÁNSKE AMEDEI


Je to remeslo, vkus a jedinečný štýl výroby čokolád v Toskánsku, ktorý odlišujú Amedei od všetkého ostatného v celom čokoládovom svete. Prísľub najvyššej možnej kvality, ktorý sa mieša s emóciami bezpodmienečného odhodlania, z Amedei robí popredného propagátora remeselnej čokoládovej kultúry, unikátnych kombinácií, zloženia a dokonalej chuti. „Znamenitosť je prísnosť, znalosti, rešpekt aj nadšenie“.

ATTIMO (zimní pralinky) -102g (AMEDEI)

Amedei spravuje vlastné plantáže vo Venezuele. Majú svoje kakao najvyššej kvality pod neustálym osobným dohľadom.


Neustály vývoj a proces spoločnosti Amedei


Vychádza z odhodlania a 100% profesionality, ktoré nasledujú najvyššie štandardy a ktoré súčasne kombinujú tradíciu a inovácie. Všetko to začína starostlivým výberom jemných kakaových bôbov na najskrytejších a najvzdialenejších plantážach sveta, pokračuje kreativitou receptov a nakoniec je dokončené v čoko-laboratóriu remeslom, umením a múdrym spracovaním prírodných prísad najvyššej kvality.


VÝSKUM


Remeselník Maison of Pontedera ovláda celý výrobný reťazec a vyberá svetovo najlepšie suroviny, pričom ich spracováva starodávnou metódou, aby vytvoril výtvory absolútnej excelencie vyrobené len z niekoľkých ingrediencií najvyššej kvality: kakaových bôbov (ako sú napr. Criollo a Trinitario z Venezuely), surový trstinový cukor alebo javorový sirup, horské mlieko a vybrané ovocie.


REMESLO


Majstrovstvo v spracovaní kakaa je výsledkom dekád agronomických znalostí a experimentovania. Prostredníctvom remeselnej metódy transformuje Amedei najvzácnejšie kakaové bôby sveta na skutočné čokoládové umelecké diela.


CHUŤ


Amedei vytvára harmóniu medzi prísadami, štruktúrami a vôňami, čím dáva čokoládam jedinečný aromatický profil. Talianske know-how, v ktorom sa elegancia, jednoduchosť a vášeň pre čokoládu spájajú v chutiach pripomínajúcich kúzlo krajiny, v ktorej je vytvorená: Toskánsko.


85 NÁRODNÝCH A MEDZINÁRODNÝCH OCENENÍ


Amedei je víťazom najvyššieho počtu zlatých ocenení na „Academy of Chocolate“ v Londýne, jednej z najkvalifikovanejších medzinárodných inštitúcií vo svete čokolády.


72 HODÍN KONCAGGIA


Až sedemdesiatdva hodín konšovania, aby čokoláda bola maximálne krémová a poskytla sa jej príležitosť uvoľniť všetky svoje aromatické tóny, ktoré individuálne charakterizujú každý výtvor.


-VÝROBNÝ PROCES-

ATTIMO (zimní pralinky) -102g (AMEDEI)


Výber/Cabosse kolekcia


Amedei vyberá najvzácnejšie odrody kakaa, ako je Criollo a Trinitario z Venezuely. Cabossa, to je názov ovocia kakaovníkov, obsahuje asi 30-40 bôbov.

ATTIMO (zimní pralinky) -102g (AMEDEI)


Fermentácia bôbov a sušenie


Po otvorení plodov kakaovníkov sa ich bôby extrahujú a potom sa fermentujú a sušia. Práve v tomto kroku sa vyvíjajú najdôležitejšie prekurzory vôní a chuti. Väčšina producentov "bean to bar" čokolád začína svoju výrobu až po tomto bode, pretože nakupujú už fermentované bôby, s ktorými začínajú triedením a pražením.


Test prierezu


Kakaové bôby sú rezané za účelom analýzy a klasifikácie kvality šarží.


Nepriame praženie teplom


Bôby sú pražené vzduchom pri kontrolovanej teplote. Podľa receptúry sa časy a metódy menia, aby sa získali jedinečné a charakteristické aromatické profily.


Odšupkovanie


Kakaový drvič oddeľuje bôby od šupiek a vytvára kakaovú drť, z ktorej sa melie kakaová hmota.


Štrukturácia


Prostredníctvom rafinérov nastavených na 12 mikrónov zasahujeme, aby sme znížili granulometriu čokolády, čo jej dáva krémovejšiu konzistenciu, ktorá sa ľahko rozpúšťa v ústach.


Konšovanie


Čokoláda sa mieša po dobu až 72 hodín, v závislosti od receptu, v špeciálnych kotloch, aby sa získala extrémne zamatová, homogénna a vyvážená zmes. Hmota sa mieša, šľahá a prevzdušňuje. Práve v tejto fáze je dosiahnuté maximálne aromatické krivky každého výtvoru Amedei.


Temperovanie/rozpúšťanie


Čokoláda sa kryštalizuje chladením z tekutej formy a naspäť, než je vhodná na finálne spracovanie.


Modelovanie a balenie


Ztemperovaná tekutá čokoláda je pripravená na premenu na tabuľku alebo pralinku a potom je ručne zdobená a zabalená.


ATTIMO (zimné pralinky) - (AMEDEI)

HMOTNOSŤ: 102g (12 praliniek, 4 od každého druhu, 3 druhy)
VYROBENÉ: Taliansko Krajina pôvodu kakaa: Venezuela, Madagascar, Grenada


ZLOŽENIE


Kabosse z bielej čokolády plnené zelenými pistáciami Bronte DOP a soľou Guerande


Zvonku -
trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko. Kakao min. 29 %. Vnútri – "Pistachio Verde di Bronte DOP" (19%), trstinový cukor, "Nocciola Piemonte IGP", kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, mandle, dextróza, sušené odstredené mlieko, prírodné arómy, soľ Guérande.

70 % extra tmavej čokolády cabosse
Kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo. Kakao min. 70 %.

Kabosse z mliečnej čokolády
Trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota. Kakao min. 32 %.

Alergény:

Kabosse z bielej čokolády plnené zelenými pistáciami Bronte DOP a soľou Guerande - Mlieko, pistácie, lieskové orechy, mandle. Môže obsahovať orechy
70 % extra tmavej čokolády cabosse - Môže obsahovať lieskové orechy, mandle, pistácie, vlašské orechy, mlieko
Kabosse z mliečnej čokolády - Mlieko. Môže obsahovať lieskové orechy, mandle, pistácie, vlašské orechy

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Kabosse z bielej čokolády plnené zelenými pistáciami Bronte DOP a soľou Guerande
Energia 2343 kJ/563,0 kcal, Tuky 41,0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 22,0 g, Sacharidy 42,0 g, z toho cukor 29,0 g, Soľ 0,19 g, Proteíny 6,6g

70 % extra tmavej čokolády cabosse
Energia 2387 kJ/574,0 kcal Tuky 41,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 26,0 g, Sacharidy 43,0 g, z toho cukor 25,0 g, Soľ 0,02 g, Proteíny 8,2 g

Kabosse z mliečnej čokolády
Energia 2401 kJ/577,0 kcal Tuky 41,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 26,0 g, Sacharidy 44,0 g, z toho cukor 37,0 g, Soľ 0,34 g, Proteíny 8,0 g
a podľa českej etikety variantov

SKLADOVANIE: Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote medzi 14° a 18°. Expirácia: 8 mesiacov


Dodatočné parametre

Kategória: Talianskej čokolády
EAN: 1234567892047
Pre koho: Ženy, Muži, Športovci, Deti
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola