GOLD PRALINES 25 -260g (AMEDEI)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
GOLD PRALINES 25 od AMEDEI
BONBONIÉRA LE PRALINE OD AMEDEI: SYMFÓNIA CHUTÍ A UMENIA
Predstavujeme bonboniéru Le Praline od Amedei, ktorá oslavuje umenie čokoládovej výroby tým najlepším spôsobom. Táto krásne prezentovaná kolekcia obsahuje 25 ručne vyrábaných praliniek, z ktorých každá je dokonalou harmóniou horkej a mliečnej čokolády. Vďaka starostlivému výberu najčerstvejších surovín a okamžité spracovanie pre zachovanie kvality, prináša Amedei zážitok, ktorý sa vyznačuje nielen výnimočnou chuťou, ale aj estetickou krásou.
OBSAH BONBONIÉRY
Desiderio: Pistácie a marcipán Noixorange: Vlašský orech a pomaranč
Amor: Makarónky Toscanello: Škorica Mignon: Mandarínka
Croccantino: Lieskový orech a mandle Amandola: Mandle
Solare: Zabayon s alkoholom. Tartufo: Lieskový orech a mandle
Delizioso: Lieskový krém. Vin Santo: Vin Santo s alkoholom
Supremo a Mokita: Káva. Passione: Rum s alkoholom
Capriccio: Grappa s alkoholom. Gioia: Jedlé zlato, horká čokoláda a marhuľa
Táto bonboniéra je perfektným čokoládovým darčekom pre milovníkov, ktorí chcú preskúmať rozmanité chute a textúry. Krásna prezentácia v krabičke dodáva tomuto darčeku jedinečný pôvab, činiac ho ideálnym výberom pre špeciálne príležitosti. Amedei pristupuje k tvorbe týchto malých drahokamov s láskou a starostlivosťou, ktoré sú poznať v každom kúsku, umožňujúc vám stratiť sa v rozmanitosti tvarov, farieb, vôní a chutí.
TALIANSKE ČOKOLÁDY AMEDEI
TOSKÁNSKE AMEDEI
Je to remeslo, vkus a jedinečný štýl výroby čokolád v Toskánsku, ktorý odlišujú Amedei od všetkého ostatného v celom čokoládovom svete. Prísľub najvyššej možnej kvality, ktorý sa mieša s emóciami bezpodmienečného odhodlania, z Amedei robí popredného propagátora remeselnej čokoládovej kultúry, unikátnych kombinácií, zloženia a dokonalej chuti. „Znamenitosť je prísnosť, znalosti, rešpekt aj nadšenie“.
Amedei spravuje vlastné plantáže vo Venezuele. Majú svoje kakao najvyššej kvality pod neustálym osobným dohľadom.
Neustály vývoj a proces spoločnosti Amedei
Vychádza z odhodlania a 100% profesionality, ktoré nasledujú najvyššie štandardy a ktoré súčasne kombinujú tradíciu a inovácie. Všetko to začína starostlivým výberom jemných kakaových bôbov na najskrytejších a najvzdialenejších plantážach sveta, pokračuje kreativitou receptov a nakoniec je dokončené v čoko-laboratóriu remeslom, umením a múdrym spracovaním prírodných prísad najvyššej kvality.
VÝSKUM
Remeselník Maison of Pontedera ovláda celý výrobný reťazec a vyberá svetovo najlepšie suroviny, pričom ich spracováva starodávnou metódou, aby vytvoril výtvory absolútnej excelencie vyrobené len z niekoľkých ingrediencií najvyššej kvality: kakaových bôbov (ako sú napr. Criollo a Trinitario z Venezuely), surový trstinový cukor alebo javorový sirup, horské mlieko a vybrané ovocie.
REMESLO
Majstrovstvo v spracovaní kakaa je výsledkom dekád agronomických znalostí a experimentovania. Prostredníctvom remeselnej metódy transformuje Amedei najvzácnejšie kakaové bôby sveta na skutočné čokoládové umelecké diela.
CHUŤ
Amedei vytvára harmóniu medzi prísadami, štruktúrami a vôňami, čím dáva čokoládam jedinečný aromatický profil. Talianske know-how, v ktorom sa elegancia, jednoduchosť a vášeň pre čokoládu spájajú v chutiach pripomínajúcich kúzlo krajiny, v ktorej je vytvorená: Toskánsko.
85 NÁRODNÝCH A MEDZINÁRODNÝCH OCENENÍ
Amedei je víťazom najvyššieho počtu zlatých ocenení na „Academy of Chocolate“ v Londýne, jednej z najkvalifikovanejších medzinárodných inštitúcií vo svete čokolády.
72 HODÍN KONCAGGIA
Až sedemdesiatdva hodín konšovania, aby čokoláda bola maximálne krémová a poskytla sa jej príležitosť uvoľniť všetky svoje aromatické tóny, ktoré individuálne charakterizujú každý výtvor.
-VÝROBNÝ PROCES-
Výber/Cabosse kolekcia
Amedei vyberá najvzácnejšie odrody kakaa, ako je Criollo a Trinitario z Venezuely. Cabossa, to je názov ovocia kakaovníkov, obsahuje asi 30-40 bôbov.
Fermentácia bôbov a sušenie
Po otvorení plodov kakaovníkov sa ich bôby extrahujú a potom sa fermentujú a sušia. Práve v tomto kroku sa vyvíjajú najdôležitejšie prekurzory vôní a chuti. Väčšina producentov "bean to bar" čokolád začína svoju výrobu až po tomto bode, pretože nakupujú už fermentované bôby, s ktorými začínajú triedením a pražením.
Test prierezu
Kakaové bôby sú rezané za účelom analýzy a klasifikácie kvality šarží.
Nepriame praženie teplom
Bôby sú pražené vzduchom pri kontrolovanej teplote. Podľa receptúry sa časy a metódy menia, aby sa získali jedinečné a charakteristické aromatické profily.
Odšupkovanie
Kakaový drvič oddeľuje bôby od šupiek a vytvára kakaovú drť, z ktorej sa melie kakaová hmota.
Štrukturácia
Prostredníctvom rafinérov nastavených na 12 mikrónov zasahujeme, aby sme znížili granulometriu čokolády, čo jej dáva krémovejšiu konzistenciu, ktorá sa ľahko rozpúšťa v ústach.
Konšovanie
Čokoláda sa mieša po dobu až 72 hodín, v závislosti od receptu, v špeciálnych kotloch, aby sa získala extrémne zamatová, homogénna a vyvážená zmes. Hmota sa mieša, šľahá a prevzdušňuje. Práve v tejto fáze je dosiahnuté maximálne aromatické krivky každého výtvoru Amedei.
Temperovanie/rozpúšťanie
Čokoláda sa kryštalizuje chladením z tekutej formy a naspäť, než je vhodná na finálne spracovanie.
Modelovanie a balenie
Ztemperovaná tekutá čokoláda je pripravená na premenu na tabuľku alebo pralinku a potom je ručne zdobená a zabalená.
HMOTNOSŤ: 260g
VYROBENÉ: Taliansko Krajina pôvodu kakaa: Venezuela, Madagascar, Grenada
ZLOŽENIE:
Desiderio
Exteriér: biela čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko). Kakao min. 29 %. Vnútri: trstinový cukor, piemontský lieskový oriešok CHZO, sušené plnotučné mlieko, sušené odstredené mlieko, pistácie s CHOP Verde di Bronte, kakaové maslo, dextróza, Avola mandle PAT.
Solare
Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: glukózový sirup, alkoholáty (Marsala), destiláty, trstinový cukor, piemontský lieskový oriešok CHZO, kakaové maslo, Avola mandle PAT, sušené plnotučné mlieko, dextróza, sušené odstredené mlieko, etylalkohol, vanilka, okysľovač (kyselina vínna).
Noixorange
Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: trstinový cukor, lieskové orechy CHZO Piemont, sušené plnotučné mlieko, sušené odstredené mlieko, kakaové maslo, mandle PAT Avola, vlašské orechy, dextróza, prírodná aróma
Mokita
Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: trstinový cukor, lieskové orechy CHZO Piemont, kávové zrná, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, mandle PAT Avola, dextróza, prírodná aróma.
Supremo
Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: trstinový cukor, CHZO Piemontský lieskový orech, kávové zrná, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota
Delizioso
Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: trstinový cukor, lieskový orech CHZO Piemont, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kravské maslo bezvodé, mandle PAT Avola
Tartufo
CHZO Piemontský lieskový orech, trstinový cukor, kakaový prášok, kakaové maslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mlieko, Avola mandle PAT, sušené odstredené mlieko, dextróza.
Vin santo
CHZO Piemontský lieskový orech, trstinový cukor, kakaový prášok, kakaové maslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mlieko, Avola mandle PAT, sušené odstredené mlieko, dextróza.
Croccantino
Exteriér: horká čokoláda (kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo). Kakao min.66 %. Vnútri: trstinový cukor, lieskové orechy CHZO Piemont, kakaová hmota, kakaové maslo, mandle PAT Avola, sušené plnotučné mlieko, prírodná aróma.
Passione
Exteriér: horká čokoláda (kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo). Kakao min.66 %. Vnútri: trstinový cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, piemontský lieskový oriešok CHZO, sušené plnotučné mlieko, glukózový sirup, invertný cukor, destiláty (rum), etylalkohol, Avola mandle PAT.
Cremino
Trstinový cukor, lieskové orechy CHZO Piemont, kakaová hmota, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, dextróza, sušené odstredené mlieko, Avola mandle PAT.
Všetko: Môže obsahovať stopy lieskových orechov, mandlí, pistácií, vlašských orechov.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 2349 kJ/556 kcal
Tuky 4g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22g
Sacharidy 42 g, z toho cukry 29 g
Bielkoviny 6,6 g
Soľ 0,19g
SKLADOVANIE: Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote medzi 14° a 18°. Expirácia: 8 mesiacov
Dodatočné parametre
Kategória: | Talianskej čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
EAN: | 1234567891996 |
Pre koho: | Ženy, Muži, Športovci, Deti |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.