Vitajte v našom novom a vylepšenom e-shope AjemFIT ZÍSKAJTE Ajemcoiny Doprava zdarma pri objednávkach nad 110 €

GOLD PRALINES 25 -260g (AMEDEI)

Neohodnotené
49,34 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Gold Pralines 25 – luxusná kolekcia praliniek pre výnimočné chvíle.

Detailné informácie

Vyriešime váš problém
Vyriešime váš problém
Cielené riešenie vašeho problému s viditeľnými výsledkami
100% koncentrácia
100% koncentrácia
Maximálna účinnosť vďaka prémiovej kvalite surovín
Všetko osobne testujeme
Všetko osobne testujeme
Osobne testované zakladateľom pred uvedením na trh
Bez pridanej chémie
Bez pridanej chémie
Prírodné zloženie bez zbytočných aditív a prídavných látok

Podrobný popis

GOLD PRALINES 25 od AMEDEI

GOLD PRALINES 25 -260g (AMEDEI)


BONBONIÉRA LE PRALINE OD AMEDEI: SYMFÓNIA CHUTÍ A UMENIA

Predstavujeme bonboniéru Le Praline od Amedei, ktorá oslavuje umenie čokoládovej výroby tým najlepším spôsobom. Táto krásne prezentovaná kolekcia obsahuje 25 ručne vyrábaných praliniek, z ktorých každá je dokonalou harmóniou horkej a mliečnej čokolády. Vďaka starostlivému výberu najčerstvejších surovín a okamžité spracovanie pre zachovanie kvality, prináša Amedei zážitok, ktorý sa vyznačuje nielen výnimočnou chuťou, ale aj estetickou krásou.

GOLD PRALINES 25 -260g (AMEDEI)


OBSAH BONBONIÉRY


Desiderio:
Pistácie a marcipán
Noixorange: Vlašský orech a pomaranč
Amor: Makarónky Toscanello: Škorica Mignon: Mandarínka
Croccantino: Lieskový orech a mandle Amandola: Mandle
Solare: Zabayon s alkoholom. Tartufo: Lieskový orech a mandle
Delizioso: Lieskový krém. Vin Santo: Vin Santo s alkoholom
Supremo a Mokita: Káva. Passione: Rum s alkoholom
Capriccio: Grappa s alkoholom. Gioia: Jedlé zlato, horká čokoláda a marhuľa

GOLD PRALINES 25 -260g (AMEDEI)

Táto bonboniéra je perfektným čokoládovým darčekom pre milovníkov, ktorí chcú preskúmať rozmanité chute a textúry. Krásna prezentácia v krabičke dodáva tomuto darčeku jedinečný pôvab, činiac ho ideálnym výberom pre špeciálne príležitosti. Amedei pristupuje k tvorbe týchto malých drahokamov s láskou a starostlivosťou, ktoré sú poznať v každom kúsku, umožňujúc vám stratiť sa v rozmanitosti tvarov, farieb, vôní a chutí.


TALIANSKE ČOKOLÁDY AMEDEI


TOSKÁNSKE AMEDEI


Je to remeslo, vkus a jedinečný štýl výroby čokolád v Toskánsku, ktorý odlišujú Amedei od všetkého ostatného v celom čokoládovom svete. Prísľub najvyššej možnej kvality, ktorý sa mieša s emóciami bezpodmienečného odhodlania, z Amedei robí popredného propagátora remeselnej čokoládovej kultúry, unikátnych kombinácií, zloženia a dokonalej chuti. „Znamenitosť je prísnosť, znalosti, rešpekt aj nadšenie“.

ATTIMO (zimní pralinky) -102g (AMEDEI)

Amedei spravuje vlastné plantáže vo Venezuele. Majú svoje kakao najvyššej kvality pod neustálym osobným dohľadom.


Neustály vývoj a proces spoločnosti Amedei


Vychádza z odhodlania a 100% profesionality, ktoré nasledujú najvyššie štandardy a ktoré súčasne kombinujú tradíciu a inovácie. Všetko to začína starostlivým výberom jemných kakaových bôbov na najskrytejších a najvzdialenejších plantážach sveta, pokračuje kreativitou receptov a nakoniec je dokončené v čoko-laboratóriu remeslom, umením a múdrym spracovaním prírodných prísad najvyššej kvality.


VÝSKUM


Remeselník Maison of Pontedera ovláda celý výrobný reťazec a vyberá svetovo najlepšie suroviny, pričom ich spracováva starodávnou metódou, aby vytvoril výtvory absolútnej excelencie vyrobené len z niekoľkých ingrediencií najvyššej kvality: kakaových bôbov (ako sú napr. Criollo a Trinitario z Venezuely), surový trstinový cukor alebo javorový sirup, horské mlieko a vybrané ovocie.


REMESLO


Majstrovstvo v spracovaní kakaa je výsledkom dekád agronomických znalostí a experimentovania. Prostredníctvom remeselnej metódy transformuje Amedei najvzácnejšie kakaové bôby sveta na skutočné čokoládové umelecké diela.


CHUŤ


Amedei vytvára harmóniu medzi prísadami, štruktúrami a vôňami, čím dáva čokoládam jedinečný aromatický profil. Talianske know-how, v ktorom sa elegancia, jednoduchosť a vášeň pre čokoládu spájajú v chutiach pripomínajúcich kúzlo krajiny, v ktorej je vytvorená: Toskánsko.


85 NÁRODNÝCH A MEDZINÁRODNÝCH OCENENÍ


Amedei je víťazom najvyššieho počtu zlatých ocenení na „Academy of Chocolate“ v Londýne, jednej z najkvalifikovanejších medzinárodných inštitúcií vo svete čokolády.


72 HODÍN KONCAGGIA


Až sedemdesiatdva hodín konšovania, aby čokoláda bola maximálne krémová a poskytla sa jej príležitosť uvoľniť všetky svoje aromatické tóny, ktoré individuálne charakterizujú každý výtvor.


-VÝROBNÝ PROCES-

ATTIMO (zimní pralinky) -102g (AMEDEI)


Výber/Cabosse kolekcia


Amedei vyberá najvzácnejšie odrody kakaa, ako je Criollo a Trinitario z Venezuely. Cabossa, to je názov ovocia kakaovníkov, obsahuje asi 30-40 bôbov.

ATTIMO (zimní pralinky) -102g (AMEDEI)


Fermentácia bôbov a sušenie


Po otvorení plodov kakaovníkov sa ich bôby extrahujú a potom sa fermentujú a sušia. Práve v tomto kroku sa vyvíjajú najdôležitejšie prekurzory vôní a chuti. Väčšina producentov "bean to bar" čokolád začína svoju výrobu až po tomto bode, pretože nakupujú už fermentované bôby, s ktorými začínajú triedením a pražením.


Test prierezu


Kakaové bôby sú rezané za účelom analýzy a klasifikácie kvality šarží.


Nepriame praženie teplom


Bôby sú pražené vzduchom pri kontrolovanej teplote. Podľa receptúry sa časy a metódy menia, aby sa získali jedinečné a charakteristické aromatické profily.


Odšupkovanie


Kakaový drvič oddeľuje bôby od šupiek a vytvára kakaovú drť, z ktorej sa melie kakaová hmota.


Štrukturácia


Prostredníctvom rafinérov nastavených na 12 mikrónov zasahujeme, aby sme znížili granulometriu čokolády, čo jej dáva krémovejšiu konzistenciu, ktorá sa ľahko rozpúšťa v ústach.


Konšovanie


Čokoláda sa mieša po dobu až 72 hodín, v závislosti od receptu, v špeciálnych kotloch, aby sa získala extrémne zamatová, homogénna a vyvážená zmes. Hmota sa mieša, šľahá a prevzdušňuje. Práve v tejto fáze je dosiahnuté maximálne aromatické krivky každého výtvoru Amedei.


Temperovanie/rozpúšťanie


Čokoláda sa kryštalizuje chladením z tekutej formy a naspäť, než je vhodná na finálne spracovanie.


Modelovanie a balenie


Ztemperovaná tekutá čokoláda je pripravená na premenu na tabuľku alebo pralinku a potom je ručne zdobená a zabalená.


HMOTNOSŤ: 260g
VYROBENÉ: Taliansko Krajina pôvodu kakaa: Venezuela, Madagascar, Grenada

ZLOŽENIE:

Desiderio

Exteriér: biela čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko). Kakao min. 29 %. Vnútri: trstinový cukor, piemontský lieskový oriešok CHZO, sušené plnotučné mlieko, sušené odstredené mlieko, pistácie s CHOP Verde di Bronte, kakaové maslo, dextróza, Avola mandle PAT.

Solare

Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: glukózový sirup, alkoholáty (Marsala), destiláty, trstinový cukor, piemontský lieskový oriešok CHZO, kakaové maslo, Avola mandle PAT, sušené plnotučné mlieko, dextróza, sušené odstredené mlieko, etylalkohol, vanilka, okysľovač (kyselina vínna).

Noixorange

Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: trstinový cukor, lieskové orechy CHZO Piemont, sušené plnotučné mlieko, sušené odstredené mlieko, kakaové maslo, mandle PAT Avola, vlašské orechy, dextróza, prírodná aróma

Mokita

Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: trstinový cukor, lieskové orechy CHZO Piemont, kávové zrná, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, mandle PAT Avola, dextróza, prírodná aróma.

Supremo

Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: trstinový cukor, CHZO Piemontský lieskový orech, kávové zrná, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota

Delizioso

Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: trstinový cukor, lieskový orech CHZO Piemont, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kravské maslo bezvodé, mandle PAT Avola

Tartufo

CHZO Piemontský lieskový orech, trstinový cukor, kakaový prášok, kakaové maslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mlieko, Avola mandle PAT, sušené odstredené mlieko, dextróza.

Vin santo

CHZO Piemontský lieskový orech, trstinový cukor, kakaový prášok, kakaové maslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mlieko, Avola mandle PAT, sušené odstredené mlieko, dextróza.

Croccantino

Exteriér: horká čokoláda (kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo). Kakao min.66 %. Vnútri: trstinový cukor, lieskové orechy CHZO Piemont, kakaová hmota, kakaové maslo, mandle PAT Avola, sušené plnotučné mlieko, prírodná aróma.

Passione

Exteriér: horká čokoláda (kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo). Kakao min.66 %. Vnútri: trstinový cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, piemontský lieskový oriešok CHZO, sušené plnotučné mlieko, glukózový sirup, invertný cukor, destiláty (rum), etylalkohol, Avola mandle PAT.

Cremino

Trstinový cukor, lieskové orechy CHZO Piemont, kakaová hmota, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, dextróza, sušené odstredené mlieko, Avola mandle PAT.

Všetko: Môže obsahovať stopy lieskových orechov, mandlí, pistácií, vlašských orechov.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2349 kJ/556 kcal
Tuky 4g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22g
Sacharidy 42 g, z toho cukry 29 g
Bielkoviny 6,6 g
Soľ 0,19g

SKLADOVANIE: Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote medzi 14° a 18°. Expirácia: 8 mesiacov


Dodatočné parametre

Kategória: Talianskej čokolády
Hmotnosť: 0.1 kg
EAN: 1234567891996
Pre koho: Ženy, Muži, Športovci, Deti
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola