GOLD PRALINES 5 -55g (AMEDEI)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
GOLD PRALINES 5 od AMEDEI
Amedei pristupuje k tvorbe týchto malých drahokamov s láskou a starostlivosťou, ktorá je charakteristická pre všetky ich výrobky. Použitie iba najčerstvejších surovín, spracovaných s okamžitou starostlivosťou, zaručuje, že každá pralinka si zachová svoju neuveriteľnú kvalitu a čerstvosť. Ponorte sa do sveta, kde sa mieša rôznorodosť tvarov, farieb, vôní a chutí praliniek od Amedei, a nechajte sa uniesť do sveta prémiové čokolády, ktorý si zaslúži vašu plnú pozornosť.
TENTO BOX OBSAHUJE
Delizioso
Exteriér: mliečna čokoláda (trstinový cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota). Kakao min. 32 %. Vnútri: trstinový cukor, lieskový orech CHZO Piemont, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kravské maslo bezvodé, mandle PAT Avola
Tartufo
CHZO Piemontský lieskový orech, trstinový cukor, kakaový prášok, kakaové maslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mlieko, Avola mandle PAT, sušené odstredené mlieko, dextróza.
Cremino
Trstinový cukor, lieskové orechy CHZO Piemont, kakaová hmota, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, dextróza, sušené odstredené mlieko, Avola mandle PAT.
TALIANSKE ČOKOLÁDY AMEDEI
TOSKÁNSKE AMEDEI
Je to remeslo, vkus a jedinečný štýl výroby čokolád v Toskánsku, ktorý odlišujú Amedei od všetkého ostatného v celom čokoládovom svete. Prísľub najvyššej možnej kvality, ktorý sa mieša s emóciami bezpodmienečného odhodlania, z Amedei robí popredného propagátora remeselnej čokoládovej kultúry, unikátnych kombinácií, zloženia a dokonalej chuti. „Znamenitosť je prísnosť, znalosti, rešpekt aj nadšenie“.
Amedei spravuje vlastné plantáže vo Venezuele. Majú svoje kakao najvyššej kvality pod neustálym osobným dohľadom.
Neustály vývoj a proces spoločnosti Amedei
Vychádza z odhodlania a 100% profesionality, ktoré nasledujú najvyššie štandardy a ktoré súčasne kombinujú tradíciu a inovácie. Všetko to začína starostlivým výberom jemných kakaových bôbov na najskrytejších a najvzdialenejších plantážach sveta, pokračuje kreativitou receptov a nakoniec je dokončené v čoko-laboratóriu remeslom, umením a múdrym spracovaním prírodných prísad najvyššej kvality.
VÝSKUM
Remeselník Maison of Pontedera ovláda celý výrobný reťazec a vyberá svetovo najlepšie suroviny, pričom ich spracováva starodávnou metódou, aby vytvoril výtvory absolútnej excelencie vyrobené len z niekoľkých ingrediencií najvyššej kvality: kakaových bôbov (ako sú napr. Criollo a Trinitario z Venezuely), surový trstinový cukor alebo javorový sirup, horské mlieko a vybrané ovocie.
REMESLO
Majstrovstvo v spracovaní kakaa je výsledkom dekád agronomických znalostí a experimentovania. Prostredníctvom remeselnej metódy transformuje Amedei najvzácnejšie kakaové bôby sveta na skutočné čokoládové umelecké diela.
CHUŤ
Amedei vytvára harmóniu medzi prísadami, štruktúrami a vôňami, čím dáva čokoládam jedinečný aromatický profil. Talianske know-how, v ktorom sa elegancia, jednoduchosť a vášeň pre čokoládu spájajú v chutiach pripomínajúcich kúzlo krajiny, v ktorej je vytvorená: Toskánsko.
85 NÁRODNÝCH A MEDZINÁRODNÝCH OCENENÍ
Amedei je víťazom najvyššieho počtu zlatých ocenení na „Academy of Chocolate“ v Londýne, jednej z najkvalifikovanejších medzinárodných inštitúcií vo svete čokolády.
72 HODÍN KONCAGGIA
Až sedemdesiatdva hodín konšovania, aby čokoláda bola maximálne krémová a poskytla sa jej príležitosť uvoľniť všetky svoje aromatické tóny, ktoré individuálne charakterizujú každý výtvor.
-VÝROBNÝ PROCES-
Výber/Cabosse kolekcia
Amedei vyberá najvzácnejšie odrody kakaa, ako je Criollo a Trinitario z Venezuely. Cabossa, to je názov ovocia kakaovníkov, obsahuje asi 30-40 bôbov.
Fermentácia bôbov a sušenie
Po otvorení plodov kakaovníkov sa ich bôby extrahujú a potom sa fermentujú a sušia. Práve v tomto kroku sa vyvíjajú najdôležitejšie prekurzory vôní a chuti. Väčšina producentov "bean to bar" čokolád začína svoju výrobu až po tomto bode, pretože nakupujú už fermentované bôby, s ktorými začínajú triedením a pražením.
Test prierezu
Kakaové bôby sú rezané za účelom analýzy a klasifikácie kvality šarží.
Nepriame praženie teplom
Bôby sú pražené vzduchom pri kontrolovanej teplote. Podľa receptúry sa časy a metódy menia, aby sa získali jedinečné a charakteristické aromatické profily.
Odšupkovanie
Kakaový drvič oddeľuje bôby od šupiek a vytvára kakaovú drť, z ktorej sa melie kakaová hmota.
Štrukturácia
Prostredníctvom rafinérov nastavených na 12 mikrónov zasahujeme, aby sme znížili granulometriu čokolády, čo jej dáva krémovejšiu konzistenciu, ktorá sa ľahko rozpúšťa v ústach.
Konšovanie
Čokoláda sa mieša po dobu až 72 hodín, v závislosti od receptu, v špeciálnych kotloch, aby sa získala extrémne zamatová, homogénna a vyvážená zmes. Hmota sa mieša, šľahá a prevzdušňuje. Práve v tejto fáze je dosiahnuté maximálne aromatické krivky každého výtvoru Amedei.
Temperovanie/rozpúšťanie
Čokoláda sa kryštalizuje chladením z tekutej formy a naspäť, než je vhodná na finálne spracovanie.
Modelovanie a balenie
Ztemperovaná tekutá čokoláda je pripravená na premenu na tabuľku alebo pralinku a potom je ručne zdobená a zabalená.
Všetko: Môže obsahovať stopy lieskových orechov, mandlí, pistácií, vlašských orechov.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 2349 kJ/556 kcal
Tuky 4g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22g
Sacharidy 42 g, z toho cukry 29 g
Bielkoviny 6,6 g
Soľ 0,19g
SKLADOVANIE: Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote medzi 14° a 18°. Expirácia: 8 mesiacov
Dodatočné parametre
Kategória: | Funkčné čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
EAN: | 1234567891989 |
Pre koho: | Ženy, Muži, Športovci, Deti |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.