Vitajte v našom novom a vylepšenom e-shope AjemFIT ZÍSKAJTE Ajemcoiny Doprava zdarma pri objednávkach nad 110 €

Artisanal Panettone -1000g (AMEDEI)

Neohodnotené
52,14 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Artisanal Panettone – tradičný taliansky koláč na sviatočné chvíle.

Detailné informácie

Vyriešime váš problém
Vyriešime váš problém
Cielené riešenie vašeho problému s viditeľnými výsledkami
100% koncentrácia
100% koncentrácia
Maximálna účinnosť vďaka prémiovej kvalite surovín
Všetko osobne testujeme
Všetko osobne testujeme
Osobne testované zakladateľom pred uvedením na trh
Bez pridanej chémie
Bez pridanej chémie
Prírodné zloženie bez zbytočných aditív a prídavných látok

Podrobný popis

Artisanal Panettone
od AMEDEI

90% Toscano Black -50g (AMEDEI)


Amedei je jednou z najlepších a najdrahších značiek čokolády na svete. Jej talianska tradičná remeselná produkcia je na najvyššej úrovni čokoládového umenia.

Artisanal Panettone -1000g (AMEDEI)


TALIANSKE ČOKOLÁDY AMEDEI


TOSKÁNSKE AMEDEI


Je to remeslo, vkus a jedinečný štýl výroby čokolád v Toskánsku, ktorý odlišujú Amedei od všetkého ostatného v celom čokoládovom svete. Prísľub najvyššej možnej kvality, ktorý sa mieša s emóciami bezpodmienečného odhodlania, z Amedei robí popredného propagátora remeselnej čokoládovej kultúry, unikátnych kombinácií, zloženia a dokonalej chuti. „Znamenitosť je prísnosť, znalosti, rešpekt aj nadšenie“.

AMEDEI Toscano

Amedei spravuje vlastné plantáže vo Venezuele. Majú svoje kakao najvyššej kvality pod neustálym osobným dohľadom.


Neustály vývoj a proces spoločnosti Amedei


Vychádza z odhodlania a 100% profesionality, ktoré nasledujú najvyššie štandardy a ktoré súčasne kombinujú tradíciu a inovácie. Všetko to začína starostlivým výberom jemných kakaových bôbov na najskrytejších a najvzdialenejších plantážach sveta, pokračuje kreativitou receptov a nakoniec je dokončené v čoko-laboratóriu remeslom, umením a múdrym spracovaním prírodných prísad najvyššej kvality.


VÝSKUM


Remeselník Maison of Pontedera ovláda celý výrobný reťazec a vyberá svetovo najlepšie suroviny, pričom ich spracováva starodávnou metódou, aby vytvoril výtvory absolútnej excelencie vyrobené len z niekoľkých ingrediencií najvyššej kvality: kakaových bôbov (ako sú napr. Criollo a Trinitario z Venezuely), surový trstinový cukor alebo javorový sirup, horské mlieko a vybrané ovocie.


REMESLO


Majstrovstvo v spracovaní kakaa je výsledkom dekád agronomických znalostí a experimentovania. Prostredníctvom remeselnej metódy transformuje Amedei najvzácnejšie kakaové bôby sveta na skutočné čokoládové umelecké diela.


CHUŤ


Amedei vytvára harmóniu medzi prísadami, štruktúrami a vôňami, čím dáva čokoládam jedinečný aromatický profil. Talianske know-how, v ktorom sa elegancia, jednoduchosť a vášeň pre čokoládu spájajú v chutiach pripomínajúcich kúzlo krajiny, v ktorej je vytvorená: Toskánsko.


85 NÁRODNÝCH A MEDZINÁRODNÝCH OCENENÍ


Amedei je víťazom najvyššieho počtu zlatých ocenení na „Academy of Chocolate“ v Londýne, jednej z najkvalifikovanejších medzinárodných inštitúcií vo svete čokolády.


72 HODÍN KONCAGGIA


Až sedemdesiatdva hodín konšovania, aby čokoláda bola maximálne krémová a poskytla sa jej príležitosť uvoľniť všetky svoje aromatické tóny, ktoré individuálne charakterizujú každý výtvor.

-VÝROBNÝ PROCES-


Výber/Cabosse kolekcia


Amedei vyberá najvzácnejšie odrody kakaa, ako je Criollo a Trinitario z Venezuely. Cabossa, to je názov ovocia kakaovníkov, obsahuje asi 30-40 bôbov.


Fermentácia bôbov a sušenie


Po otvorení plodov kakaovníkov sa ich bôby extrahujú a potom sa fermentujú a sušia. Práve v tomto kroku sa vyvíjajú najdôležitejšie prekurzory vôní a chuti. Väčšina producentov "bean to bar" čokolád začína svoju výrobu až po tomto bode, pretože nakupujú už fermentované bôby, s ktorými začínajú triedením a pražením.


Test prierezu


Kakaové bôby sú rezané za účelom analýzy a klasifikácie kvality šarží.


Nepriame praženie teplom


Bôby sú pražené vzduchom pri kontrolovanej teplote. Podľa receptúry sa časy a metódy menia, aby sa získali jedinečné a charakteristické aromatické profily.


Odšupkovanie


Kakaový drvič oddeľuje bôby od šupiek a vytvára kakaovú drť, z ktorej sa melie kakaová hmota.


Štrukturácia


Prostredníctvom rafinérov nastavených na 12 mikrónov zasahujeme, aby sme znížili granulometriu čokolády, čo jej dáva krémovejšiu konzistenciu, ktorá sa ľahko rozpúšťa v ústach.


Konšovanie


Čokoláda sa mieša po dobu až 72 hodín, v závislosti od receptu, v špeciálnych kotloch, aby sa získala extrémne zamatová, homogénna a vyvážená zmes. Hmota sa mieša, šľahá a prevzdušňuje. Práve v tejto fáze je dosiahnuté maximálne aromatické krivky každého výtvoru Amedei.


Temperovanie/rozpúšťanie


Čokoláda sa kryštalizuje chladením z tekutej formy a naspäť, než je vhodná na finálne spracovanie.


Modelovanie a balenie


Ztemperovaná tekutá čokoláda je pripravená na premenu na tabuľku alebo pralinku a potom je ručne zdobená a zabalená.


HMOTNOSŤ: 1000g
VYROBENÉ: Taliansko
ZLOŽENIE: PŠENIČNÁ múka typ 00 mäkká, MASLO, cukor, 65% horká čokoláda AMEDEI (kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo. Minimum kakaa 65%) (10%), vaječný žĺtok, kandizovaný pomaranč (7%) (pomaranč, glukózový sirup, trstinový cukor), hrozienka (6%) (sušené hrozno, glukózový sirup, rum, oxid siričitý), PRÍRODNÝ kvások (múka typu 00 mäkká, voda), soľ, sladová múka, vanilkový extrakt z luskov, citrón, pomaranč, poleva z 65% horkej čokolády AMEDEI (kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo. Minimum kakaa 65%) (5%).
Môže obsahovať stopy arašidov, orechov, mlieka, sezamu, sóje, horčice, rýb (spracované v zariadení, ktoré spracováva tieto suroviny).

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 167kJ/384kcal
Tuky 19g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11g
Sacharidy 47g, z toho cukry 22g
Bielkoviny 5,8g
Soľ 0,32g

SKLADOVANIE: Skladujte v chlade a suchu. Dátum spotreby - 3 mesiace.


Dodatočné parametre

Kategória: Talianskej čokolády
Hmotnosť: 0.5 kg
EAN: 1234567891194
Pre koho: Ženy, Muži, Deti
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola