Vitajte v našom novom a vylepšenom e-shope AjemFIT ZÍSKAJTE Ajemcoiny Doprava zdarma pri objednávkach nad 110 €

ADVENTNÝ KALENDÁR (MAGICO 2024) - (AMEDEI)

Neohodnotené
41,11 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Adventný kalendár Magico 2024 – sladké predvianočné potešenie.

Detailné informácie

Vyriešime váš problém
Vyriešime váš problém
Cielené riešenie vašeho problému s viditeľnými výsledkami
100% koncentrácia
100% koncentrácia
Maximálna účinnosť vďaka prémiovej kvalite surovín
Všetko osobne testujeme
Všetko osobne testujeme
Osobne testované zakladateľom pred uvedením na trh
Bez pridanej chémie
Bez pridanej chémie
Prírodné zloženie bez zbytočných aditív a prídavných látok

Podrobný popis


ADVENTNÝ KALENDÁR

(MAGICO 2024)
od AMEDEI

ADVENTNÍ KALENDÁŘ (MAGICO 2024) - (AMEDEI)


Variety pre každého milovníka čokolády


V rámci tohto exkluzívneho kalendára nájdete Toscana White figúrky, ktoré sú vyrobené z bielej čokolády Amedei s najnižším množstvom cukru na trhu – jedna figúrka obsahuje iba cca 0,6g trstinového cukru.

Nechýbajú ani Toscana Brown Latte figúrky, desaťkrát ocenené mliečne čokolády vyrobené z čerstvého bretónskeho mlieka. A pre milovníkov tmavej čokolády tu sú Toscana Black 70% figúrky, ktoré v sebe ukrývajú náznaky tabaku, opekaného sladu a cédrového dreva.

ADVENTNÍ KALENDÁŘ (MAGICO 2024) - (AMEDEI)


Dokonalý darček pre čakanie na Vianoce


S týmto adventným kalendárom môžete každý deň v decembri objavovať novú chuť a tešiť sa na Vianoce s ultra-kvalitnou a zdravšou čokoládou. Advent MAGICO AMEDEI 2024 je dokonalým darčekom pre všetkých, ktorí v období Vianoc hľadajú niečo výnimočné a luxusné.

ADVENTNÍ KALENDÁŘ (MAGICO 2024) - (AMEDEI)


TALIANSKE ČOKOLÁDY AMEDEI


TOSKÁNSKE AMEDEI


Je to remeslo, vkus a jedinečný štýl výroby čokolád v Toskánsku, ktorý odlišujú Amedei od všetkého ostatného v celom čokoládovom svete. Prísľub najvyššej možnej kvality, ktorý sa mieša s emóciami bezpodmienečného odhodlania, z Amedei robí popredného propagátora remeselnej čokoládovej kultúry, unikátnych kombinácií, zloženia a dokonalej chuti. „Znamenitosť je prísnosť, znalosti, rešpekt aj nadšenie“.

AMEDEI Toscano

Amedei spravuje vlastné plantáže vo Venezuele. Majú svoje kakao najvyššej kvality pod neustálym osobným dohľadom.


Neustály vývoj a proces spoločnosti Amedei


Vychádza z odhodlania a 100% profesionality, ktoré nasledujú najvyššie štandardy a ktoré súčasne kombinujú tradíciu a inovácie. Všetko to začína starostlivým výberom jemných kakaových bôbov na najskrytejších a najvzdialenejších plantážach sveta, pokračuje kreativitou receptov a nakoniec je dokončené v čoko-laboratóriu remeslom, umením a múdrym spracovaním prírodných prísad najvyššej kvality.


VÝSKUM


Remeselník Maison of Pontedera ovláda celý výrobný reťazec a vyberá svetovo najlepšie suroviny, pričom ich spracováva starodávnou metódou, aby vytvoril výtvory absolútnej excelencie vyrobené len z niekoľkých ingrediencií najvyššej kvality: kakaových bôbov (ako sú napr. Criollo a Trinitario z Venezuely), surový trstinový cukor alebo javorový sirup, horské mlieko a vybrané ovocie.


REMESLO


Majstrovstvo v spracovaní kakaa je výsledkom dekád agronomických znalostí a experimentovania. Prostredníctvom remeselnej metódy transformuje Amedei najvzácnejšie kakaové bôby sveta na skutočné čokoládové umelecké diela.


CHUŤ


Amedei vytvára harmóniu medzi prísadami, štruktúrami a vôňami, čím dáva čokoládam jedinečný aromatický profil. Talianske know-how, v ktorom sa elegancia, jednoduchosť a vášeň pre čokoládu spájajú v chutiach pripomínajúcich kúzlo krajiny, v ktorej je vytvorená: Toskánsko.


85 NÁRODNÝCH A MEDZINÁRODNÝCH OCENENÍ


Amedei je víťazom najvyššieho počtu zlatých ocenení na „Academy of Chocolate“ v Londýne, jednej z najkvalifikovanejších medzinárodných inštitúcií vo svete čokolády.


72 HODÍN KONCAGGIA


Až sedemdesiatdva hodín konšovania, aby čokoláda bola maximálne krémová a poskytla sa jej príležitosť uvoľniť všetky svoje aromatické tóny, ktoré individuálne charakterizujú každý výtvor.


-VÝROBNÝ PROCES-


Výber/Cabosse kolekcia


Amedei vyberá najvzácnejšie odrody kakaa, ako je Criollo a Trinitario z Venezuely. Cabossa, to je názov ovocia kakaovníkov, obsahuje asi 30-40 bôbov.


Fermentácia bôbov a sušenie


Po otvorení plodov kakaovníkov sa ich bôby extrahujú a potom sa fermentujú a sušia. Práve v tomto kroku sa vyvíjajú najdôležitejšie prekurzory vôní a chuti. Väčšina producentov "bean to bar" čokolád začína svoju výrobu až po tomto bode, pretože nakupujú už fermentované bôby, s ktorými začínajú triedením a pražením.


Test prierezu


Kakaové bôby sú rezané za účelom analýzy a klasifikácie kvality šarží.


Nepriame praženie teplom


Bôby sú pražené vzduchom pri kontrolovanej teplote. Podľa receptúry sa časy a metódy menia, aby sa získali jedinečné a charakteristické aromatické profily.


Odšupkovanie


Kakaový drvič oddeľuje bôby od šupiek a vytvára kakaovú drť, z ktorej sa melie kakaová hmota.


Štrukturácia


Prostredníctvom rafinérov nastavených na 12 mikrónov zasahujeme, aby sme znížili granulometriu čokolády, čo jej dáva krémovejšiu konzistenciu, ktorá sa ľahko rozpúšťa v ústach.


Konšovanie


Čokoláda sa mieša po dobu až 72 hodín, v závislosti od receptu, v špeciálnych kotloch, aby sa získala extrémne zamatová, homogénna a vyvážená zmes. Hmota sa mieša, šľahá a prevzdušňuje. Práve v tejto fáze je dosiahnuté maximálne aromatické krivky každého výtvoru Amedei.


Temperovanie/rozpúšťanie


Čokoláda sa kryštalizuje chladením z tekutej formy a naspäť, než je vhodná na finálne spracovanie.


Modelovanie a balenie


Ztemperovaná tekutá čokoláda je pripravená na premenu na tabuľku alebo pralinku a potom je ručne zdobená a zabalená.


ADVENTNÝ KALENDÁR (MAGICO 2024) - (AMEDEI)

HMOTNOSŤ: 163g Dátum spotreby: 8 mesiacov
VYROBENÉ: Taliansko Krajina pôvodu kakaa: Venezuela, Ekvádor, Grenada, Madagaskar

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE A ZLOŽENIE NA 100 G: PODĽA VARIANT/ETIKETY


ZLOŽENIE

Biele figúrky (tsocano white)

ZLOŽENIE: Kakaové maslo, trstinový cukor, sušené plnotučné mlieko. Môže obsahovať stopy orechov, mandlí a vlašských orechov a pistácií.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 2389 kJ/574 kcal
Tuky 41 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 27 g
Sacharidy 42 g, z toho cukry 19 g
Bielkoviny 9,3 g
Soľ 0,39 g

Hnedé figúrky (toscano brown latte)

ZLOŽENIE: Trstinový cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené mlieko, kakaová hmota. Obsah kakaa min. 32%. Môže obsahovať stopy orechov, mandlí a vlašských orechov a pistácií.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 2401 kJ/577 kcal
Tuky 41 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 26 g
Sacharidy 44 g, z toho cukry 37 g
Bielkoviny 8 g
Soľ 0,34 g

Tmavé figúrky (Toscano black 70)

ZLOŽENIE: Kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo. Obsah kakaa min. 70%. Môže obsahovať stopy orieškov, mandlí a vlašských orechov, pistácií a mlieka.

Aróma profil: NÁZNAKY TABAKU, OPEKANÉHO SLADU A CÉDROVÉHO DREVA.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2387 kJ/574 kcal
Tuky 41 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 26 g
Sacharidy 43 g, z toho cukry 25 g
Bielkoviny 8,2 g
Soľ 0,02 g

SKLADOVANIE: Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote medzi 14°C a 18°C.


Dodatočné parametre

Kategória: Talianskej čokolády
EAN: 1234567892030
Pre koho: Ženy, Muži, Športovci, Deti
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola