Vitajte v našom novom a vylepšenom e-shope AjemFIT ZÍSKAJTE Ajemcoiny Doprava zdarma pri objednávkach nad 110 €

72% ANTIVIRÁLNYCH MOLEKÚL - (NAIVNÝ)

Neohodnotené
4,07 € 11,73 € 22,01 € od 4,07 €
Skladom (>5 ks) Vypredané Vypredané Zvoľte variant
Hmotnosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
6.10.2025 - - Zvoľte variant
Možnosti doručenia
Antivírusová čokoláda s prírodnými molekulami na podporu imunity.

Detailné informácie

Vyriešime váš problém
Vyriešime váš problém
Cielené riešenie vašeho problému s viditeľnými výsledkami
100% koncentrácia
100% koncentrácia
Maximálna účinnosť vďaka prémiovej kvalite surovín
Všetko osobne testujeme
Všetko osobne testujeme
Osobne testované zakladateľom pred uvedením na trh
Bez pridanej chémie
Bez pridanej chémie
Prírodné zloženie bez zbytočných aditív a prídavných látok

Podrobný popis

75% MOLECULES NAIVE (fialová bioaktívna čokoláda bez cukru) -57g


"Často sa ma pýtajú, prečo som sa rozhodol vyrábať čokoládu." Pred odpoveďou vždy váham. Mal by som radšej rozprávať dlhý a pútavý príbeh o svojom divokom nápade, alebo by som mal jednoducho povedať, že som uvidel dieru na trhu? Pravdou je, že ani jedna z týchto odpovedí nie je úplne správna. Čokoláda je ako môj vlastný život - horká aj sladká. Bola vždy môj neustály spoločník, ktorý ma videl rásť z bezstarostného dieťaťa na úplne donkichotského dospelého. Čokoláda je rovnako bujná ako môj najživší sen a pokorná ako moja jednoduchá realita. Ochutnávkou čokolády Naive dávate zmysel môjmu celoživotnému projektu - a za to vám chcem osobne poďakovať. “ -Domantas Užpalis


Litevský Domantas Uzpalis.


MOLECULES NAIVE ANTIVIRAL


DOPLNENÁ O RECEPTÚRU 4 SILNÝCH PRÍRODNÝCH LÁTOK:

- čierny cesnak
- kolostrum
- echinacea
- zinok orotát



Konkrétne jednotlivé efekty všetkých týchto skvelých prírodných zložiek si musíte dohľadať v iných internetových zdrojoch alebo literatúre. V čokoláde Molecules™ Antiviral sú použité iba suroviny a extrakty prémiovej kvality (viď. zloženie nižšie).


„Molecules ™ je najinovatívnejší produkt, aký som kedy vytvoril. Skúmal som chemické zloženie kakaa a je to úžasný prírodný zdroj pre endokanabinoidy (anandamid/n-arachidonoylethanolamín a zlúčeniny štruktúrovo podobné endokanabinoidom), opiáty a stimulanty(alkaloidy).´´Slovo anandamid pochádza zo sanskrtu z „Ānanda“ alebo „blaženosť“. Ako neurotransmiter je anandamid prekurzorom euforických pocitov a dobrej nálady. ,,Terapeutická dávka týchto chemikálií môže zmeniť chémiu mozgu a vyvolať eufóriu. V spolupráci s vedcami som vyvinul proces zachovania veľkého množstva endorfínov, antioxidantov, stopových minerálov a vitamínov prirodzene prítomných v kakau. Táto čokoláda je venovaná ľuďom, ktorí chcú hacknúť vlastnú biológiu.´´ V čerstvých kakaových bôboch sa vyskytuje viac ako tristo fytochemikálií a obsahuje takmer štyrikrát viac antioxidantov ako industriálna tmavá čokoláda. Vyvinuli sme metódu, ako to všetko čo najviac zachovať. Už od fermentácie a sušenia vybraných fialových bôbov sa postupuje veľmi špecificky. Výsledkom je mohutná koncentrácia množstva fenolických zlúčenín a prírodných fytochemikálií na porciu - 30-krát vyššia ako RDA!


Fialové kakaové boby.


OSLADENIE ČOKOLÁDY


„Na osladenie sme v tomto prípade použili erythritol - prírodné sladidlo, ktoré sa bežne vyskytuje v ovocí, ale aj v hubách. Má 70% silu sladivosti bežného cukru, ale nie je telom absorbovaný, takže nemá kalorickú hodnotu.´´


Barvy čokolád NAIVE.


FARBA ČOKOLÁDY


Farba samotnej čokolády je závislá od šarže, slovami tvorcu: ,,niekedy má fialové tóny trochu silnejšie, inokedy slabšie, ak k nej však priložíte akúkoľvek inú čokoládu a pozriete sa pozorne, sú vždy patrné´´. To najviac podstatné, je však obsah skutočne fialových kakaových bôbov, z ktorých je Molecules vyrobená a unikátny proces, ktorý tento obsah maximálne zachováva. Výsledkom je nálož takých látok a živín, ktorá sa blíži skôr ,,doplnku stravy´´. A to ide po požití doslova cítiť. ,,Molecules nechutí ani nefunguje ako čokoláda, ale ako nejaká magická hmota.´´


Výroba fialové čokolády molekuly.


FIALOVÁ MOLEKULOVÁ ČOKOLÁDA


Fialová ,,molekulová´´ čokoláda je okrem iného plná mastných kyselín, horčíka, vápnika, medi, tiamínu, riboflavínu, síry a ďalších mikroelementov, vhodných pre imunitný systém.

GENETIKA KAKAA: Chuncho kakao použité do ,,Molecules™´´ rastie v údolí Machu Picchu, kde sa Andy stretávajú s nížinami pokrytými dažďovým pralesom, a je uznávané ako jedno z najvzácnejších a najlepších odrôd kakaa na svete. Toto pôvodné kakao z dedičstva (heirloom cacao) má jedinečné chemické zloženie, ktoré koreluje s biologickou rozmanitosťou bohatej oblasti dažďového pralesa v Cuscu.

MINERÁLNY OBSAH: Špičkové kakao je prvotriednym zdrojom základných minerálov. Molecules™ prekračujú hranicu medzi jedlom a medicínou. Táto prirodzene fialová čokoláda obsahuje terapeutické dávky medi, horčíka, železa, vápnika, fosforu, chrómu, zinku a ďalších.

ANTIOXIDANTNÝ OBSAH: Kakao sa radí na vrchol medzi všetkými potravinami bohatými na antioxidanty a je z veľkej časti študované práve kvôli antioxidačným vlastnostiam fenolických zložiek, ako sú fenolové kyseliny, prokyanidíny a flavonoidy. Nesprávne spracovanie môže dramaticky znížiť hladinu antioxidantov, takže spoločnosť Naive v tomto prípade zaobchádzala s bôbmi zvláštnym spôsobom, aby tento špecifický obsah uchránila pred degradáciou.

NEUROAKTÍVNE LÁTKY: Molecules™ obsahujú jedinečný kokteil prírodných chemikálií pôsobiacich na myseľ, ktoré katalyzujú uvoľňovanie serotonínu, dopamínu a endorfínov v mozgu. Neuroaktívne chemikálie kakaa vrcholia v krvi 2-3 hodiny po požití a majú polčas rozpadu až 7-12 hodín.


Fialové kakaové boby.


O DOMANTASOVEJ NAIVE


V malom mestečku na východnej strane Litvy vyrába Chocolate Naive svoje unikátne čokolády ,,od bôbov po tabuľku". Každé skoré ráno čokoládový majster starostlivo praží čerstvé kakaové bôby, ktorých lahodná vôňa jemne prebúdza obyvateľov mesta. Rovnako ako pred sto rokmi sa v Naive kakaové bôby pomaly konšujú, aby sa uvoľnila ich mimoriadna paleta chutí s tónmi ovocia, orechov a kvetín. Tieto ručne vyrobené tyčinky sú uložené na neskôr, aby vyzreli a potom sa vytvárajú rôznorodé rady príchutí s prírodnými superpotravinami a korením. V Chocolate Naive, jednom z iba 200 výrobcov tohto typu na celom svete, začína celý výrobný cyklus už sušeným kakaovým bôbom...


NAIVE ruční řemeslná výroba luxusní čokolády.


VÝBER ŠPIČKOVÝCH KAKAOVÝCH BÔBOV


Špičkové kakaové bôby sú starostlivo vyberané z výnimočných fariem. Potom sú transportované starými námornými cestami do Európy a nakoniec do Litvy, domova Chocolate Naive. Pre Naive sú najdôležitejšie dva kľúčové princípy: Po prvé - pracujú iba s tými najlepšími ingredienciami na svete. Po druhé - snažia sa stať remeselníkmi svetovej úrovne v práci s týmito ingredienciami. Toď vše. Naive vyrába čokoládu spôsobmi, ktoré maximálne pomáhajú odhaliť charakter konkrétneho kakaového bôbu. Čokoláda sa konečne zrodí až po starostlivej analýze chuti, farby, vône a štruktúry. Už nejakú dobu Naive výrobky stavajú Litvu na mapu delikates ako vychádzajúcu hviezdu svetovej gurmánskej čokolády. Zažite sami na sebe kúsok nášho tajomstva.


Domantas Uzpalis.


VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
2506 kJ/599 kcal
Tuky 43 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 25,5 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 33 g (ako polyoly)
Bielkoviny 9,5 g
Soľ 0,017 g

Aróma profil/tóny - citrón, tmel, biela zmrzlina, akvavit, citrónová kôra
HMOTNOSŤ: 20g (mini), 60g (3x20g mini), 120g (6x20g mini).
VYROBENÉ:
Litva Krajina pôvodu kakaa: Peru
ZLOŽENIE: Molecules™ fialové kakao, erytritol, kakaové maslo, hovädzie kolostrum 30% IgG *, čierny cesnak *, extrakt z echinacey *, zinok orotát. Obsah kakaovej sušiny min. 72%. Môže obsahovať stopy mlieka, pšenice alebo arašidov. *prírodné poľnohospodárstvo.
SKLADOVANIE:
Skladujte v chlade a suchu.


Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda z Litvy
EAN: Zvoľte variant
Pre koho: Ženy, Muži, Športovci, Deti, Pracovný výkon
Štítky: energie, proti prechladnutiu

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola