Vitajte v našom novom a vylepšenom e-shope AjemFIT ZÍSKAJTE Ajemcoiny Doprava zdarma pri objednávkach nad 110 €

ČOKOLÁDA NA PITIE (STRÚHANÁ) -250g (AMEDEI)

Neohodnotené
16,42 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Čokoláda na pitie Amedei – jemné strúhanie pre gurmánske chvíľky.

Detailné informácie

Vyriešime váš problém
Vyriešime váš problém
Cielené riešenie vašeho problému s viditeľnými výsledkami
100% koncentrácia
100% koncentrácia
Maximálna účinnosť vďaka prémiovej kvalite surovín
Všetko osobne testujeme
Všetko osobne testujeme
Osobne testované zakladateľom pred uvedením na trh
Bez pridanej chémie
Bez pridanej chémie
Prírodné zloženie bez zbytočných aditív a prídavných látok

Podrobný popis

PRÉMIOVÁ ČOKOLÁDA

NA PITIE
(STRÚHANÁ

ČOKOLÁDA NA PITÍ (STROUHANÁ) -250g (AMEDEI)

od AMEDEI


SPOZNAJTE LUXUSNÉ HOBĽINY AMEDEI PRE HORÚCU ČOKOLÁDU


Vychutnajte si bohatú a kreatívnu kulinársku skúsenosť s 63% podpisovými hoblinkami Amedei. Tieto špičkové čokoládové hoblinky sú obohatené o mleté lieskové oriešky a mandle najvyššej kvality, čo im dodáva jedinečnú chuť a textúru. Vytvorené výhradne z jemne nasekanej čokolády Amedei, sú ideálne na prípravu hustej a voňavej horúcej čokolády, ale tiež sa skvele hodia na vytvorenie lahodných krémov a chutných pudingov.

ČOKOLÁDA NA PITÍ (STROUHANÁ) -250g (AMEDEI)


JEDNODUCHÁ PRÍPRAVA A NEPREKONATEĽNÁ CHUŤ


Príprava je jednoduchá: stačí pridať teplé mlieko, dobre prešľahať a môžete podávať. Táto prémiová horúca čokoláda vás očarí svojou čistotou a kvalitou surovín, ktoré spracováva Amedei. Navyše je prirodzene bohatá na vitálne dôležité minerály ako horčík, draslík, železo, zinok, fosfor a ďalšie, čo prispieva k vášmu zdraviu s každým dúškom.

ČOKOLÁDA NA PITÍ (STROUHANÁ) -250g (AMEDEI)

Užite si tento výnimočný gurmánsky zážitok, ktorý osloví vaše chuťové bunky a obohatí vaše kulinárske dobrodružstvo.


TALIANSKE ČOKOLÁDY AMEDEI


TOSKÁNSKE AMEDEI


Je to remeslo, vkus a jedinečný štýl výroby čokolád v Toskánsku, ktorý odlišujú Amedei od všetkého ostatného v celom čokoládovom svete. Prísľub najvyššej možnej kvality, ktorý sa mieša s emóciami bezpodmienečného odhodlania, z Amedei robí popredného propagátora remeselnej čokoládovej kultúry, unikátnych kombinácií, zloženia a dokonalej chuti. „Znamenitosť je prísnosť, znalosti, rešpekt aj nadšenie“.

ČOKOLÁDA NA PITÍ (STROUHANÁ) -250g (AMEDEI)

Amedei spravuje vlastné plantáže vo Venezuele. Majú svoje kakao najvyššej kvality pod neustálym osobným dohľadom.


Neustály vývoj a proces spoločnosti Amedei


Vychádza z odhodlania a 100% profesionality, ktoré nasledujú najvyššie štandardy a ktoré súčasne kombinujú tradíciu a inovácie. Všetko to začína starostlivým výberom jemných kakaových bôbov na najskrytejších a najvzdialenejších plantážach sveta, pokračuje kreativitou receptov a nakoniec je dokončené v čoko-laboratóriu remeslom, umením a múdrym spracovaním prírodných prísad najvyššej kvality.


VÝSKUM


Remeselník Maison of Pontedera ovláda celý výrobný reťazec a vyberá svetovo najlepšie suroviny, pričom ich spracováva starodávnou metódou, aby vytvoril výtvory absolútnej excelencie vyrobené len z niekoľkých ingrediencií najvyššej kvality: kakaových bôbov (ako sú napr. Criollo a Trinitario z Venezuely), surový trstinový cukor alebo javorový sirup, horské mlieko a vybrané ovocie.


REMESLO


Majstrovstvo v spracovaní kakaa je výsledkom dekád agronomických znalostí a experimentovania. Prostredníctvom remeselnej metódy transformuje Amedei najvzácnejšie kakaové bôby sveta na skutočné čokoládové umelecké diela.


CHUŤ


Amedei vytvára harmóniu medzi prísadami, štruktúrami a vôňami, čím dáva čokoládam jedinečný aromatický profil. Talianske know-how, v ktorom sa elegancia, jednoduchosť a vášeň pre čokoládu spájajú v chutiach pripomínajúcich kúzlo krajiny, v ktorej je vytvorená: Toskánsko.


85 NÁRODNÝCH A MEDZINÁRODNÝCH OCENENÍ


Amedei je víťazom najvyššieho počtu zlatých ocenení na „Academy of Chocolate“ v Londýne, jednej z najkvalifikovanejších medzinárodných inštitúcií vo svete čokolády.


72 HODÍN KONCAGGIA


Až sedemdesiatdva hodín konšovania, aby čokoláda bola maximálne krémová a poskytla sa jej príležitosť uvoľniť všetky svoje aromatické tóny, ktoré individuálne charakterizujú každý výtvor.


-VÝROBNÝ PROCES-


Výber/Cabosse kolekcia


Amedei vyberá najvzácnejšie odrody kakaa, ako je Criollo a Trinitario z Venezuely. Cabossa, to je názov ovocia kakaovníkov, obsahuje asi 30-40 bôbov.


Fermentácia bôbov a sušenie


Po otvorení plodov kakaovníkov sa ich bôby extrahujú a potom sa fermentujú a sušia. Práve v tomto kroku sa vyvíjajú najdôležitejšie prekurzory vôní a chuti. Väčšina producentov "bean to bar" čokolád začína svoju výrobu až po tomto bode, pretože nakupujú už fermentované bôby, s ktorými začínajú triedením a pražením.


Test prierezu


Kakaové bôby sú rezané za účelom analýzy a klasifikácie kvality šarží.


Nepriame praženie teplom


Bôby sú pražené vzduchom pri kontrolovanej teplote. Podľa receptúry sa časy a metódy menia, aby sa získali jedinečné a charakteristické aromatické profily.


Odšupkovanie


Kakaový drvič oddeľuje bôby od šupiek a vytvára kakaovú drť, z ktorej sa melie kakaová hmota.


Štrukturácia


Prostredníctvom rafinérov nastavených na 12 mikrónov zasahujeme, aby sme znížili granulometriu čokolády, čo jej dáva krémovejšiu konzistenciu, ktorá sa ľahko rozpúšťa v ústach.


Konšovanie


Čokoláda sa mieša po dobu až 72 hodín, v závislosti od receptu, v špeciálnych kotloch, aby sa získala extrémne zamatová, homogénna a vyvážená zmes. Hmota sa mieša, šľahá a prevzdušňuje. Práve v tejto fáze je dosiahnuté maximálne aromatické krivky každého výtvoru Amedei.


Temperovanie/rozpúšťanie


Čokoláda sa kryštalizuje chladením z tekutej formy a naspäť, než je vhodná na finálne spracovanie.


Modelovanie a balenie


Ztemperovaná tekutá čokoláda je pripravená na premenu na tabuľku alebo pralinku a potom je ručne zdobená a zabalená.


ČOKOLÁDA NA PITIE (STRÚHANÁ) -250g (AMEDEI)


Amedei horká čokoláda na pitie je prirodzene bohatá na horčík, ktorý často chýba v dennej strave. Šálka horúcej čokolády na raňajky alebo na desiatu, poskytne vášmu organizmu uvoľnenie svalov aj nervovej sústavy. Účinne pôsobí proti stresu a zabraňuje preťaženiu organizmu.

Zloženie: Kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo, lieskový orech CHZO Piemont, horké mandle. Min. obsah kakaa 63%. Môže obsahovať stopy pistácií, orechov, mlieka.
Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote medzi 14° a 18°

Nutričné hodnoty na 100g:

Energetická hodnota:
2472 kJ/595 kcal

Bielkoviny: 8,1g
Tuky: 47g, z toho nasýtené 29g
Sacharidy: 35, z toho cukry 32g
Soľ: 0g

HMOTNOSŤ: 250g plechovka.

PRÍPRAVA PODPISOVÉHO RECEPTU HORÚCEJ ČOKOLÁDY AMEDEI:

Pre dokonalú konzistenciu a výsledok použite 250g na 0,5l mlieka a použite mliečny napeňovač alebo aspoň ručný šľahač (metličku). Pridávajte pomaly vločky Amedei do horúceho mlieka za sústavného šľahania a miešajte do napenenia, následne servírujte. Servírujte v malom predhriatom hrnčeku alebo espresso-style šálke.


Dodatočné parametre

Kategória: Funkčné čokolády
Hmotnosť: 0.25 kg
EAN: 8017490250411
Pre koho: Ženy, Muži, Športovci, Deti
Štítky: energie
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola