Vitajte v našom novom a vylepšenom e-shope AjemFIT ZÍSKAJTE Ajemcoiny Doprava zdarma pri objednávkach nad 110 €

WILD CORDYCEPS 90% CHOCOLATE -50g (NAIVE)

Neohodnotené
63,16 € –28 %
WILD CORDYCEPS 90% CHOCOLATE -50g (NAIVE)
63,16 € –28 % 45,22 €
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Čokoláda s divokým cordycepsom – spojenie chuti a energie.

Detailné informácie

Vyriešime váš problém
Vyriešime váš problém
Cielené riešenie vašeho problému s viditeľnými výsledkami
100% koncentrácia
100% koncentrácia
Maximálna účinnosť vďaka prémiovej kvalite surovín
Všetko osobne testujeme
Všetko osobne testujeme
Osobne testované zakladateľom pred uvedením na trh
Bez pridanej chémie
Bez pridanej chémie
Prírodné zloženie bez zbytočných aditív a prídavných látok

Podrobný popis

WILD CORDYCEPS 90% CHOCOLATE


Cordyceps sinensis


2.svg


Na túto špeciálnu a úplne unikátnu tabuľku sme čakali celého pol roka a vznikla kvôli neuveriteľne synergetickému efektu divokého cordycepsu s kakaom, ktorý je za posledný rok opakovane otestovaný a preukázaný ako sám na sebe (najmä pred tréningom alebo extrémne intenzívnou prácou), tak na mnohých ďalších profi aj amatérskych športovcoch a veľmi aktívnych/vyťažených ľuďoch s výnimočným životným štýlom. Jedná sa o najpotentnejšiu adaptogénnu čokoládu na svete z najdrahších a 100% pravých divokých surovín.


ZDROJ KAKAA


Zdroj divokých kakaových bôbov v tejto tabuľke - región Amazonas, rodisko kakaa, je rozsiahla oblasť v srdci Južnej Ameriky, zasadená medzi povodím Orinoka a Amazonky. Kakao z tejto oblasti je s nádhernou vôňou a jemnou, lahodnou chuťou jedným z najvzácnejších a právom je považované za "créme de la créme" jemnej prirodzene "smotanovej" chuti kakaa! Genetika divoko rastúceho kakaa nie je úplne určená - pravdepodobne divoké amazonské forastero. Tóny sú smotanové, zemité, intenzívne a orieškové. Dochuť dlhotrvajúca 8+ minút.

Použitú surovinu v tejto čokoláde (podobne ako pravý divoký ženšen) na Východe po tisíce rokov vyhľadávali tí najvyššie postavení a vzájomne si ju medzi sebou elita darovala ako veľmi cenný a uznávaný dar (pretože tam, kde sú neobmedzené statky získava najväčšiu váhu osobné zdravie). Na západe je bežné pri významnej príležitosti darovať napr. drahý alkohol či šperk, na Východe však robí najväčší dojem práve legendárny divoký cordyceps či ženšen a jeho umiestnenie do najkvalitnejšej ultra-vysokopercentnej remeselnej bean-to-bar čokolády bez cukru od Naive je veľmi unikátny počin majstra Domantasa Užpalisa z Litvy.


OBSAH DIVOKÉHO CORDYCEPSU


Cordyceps pravý divoký a celistvý obsahuje viac ako 600 bioaktívnych látok, z toho 80+ enzýmov (vrátane koenzýmu q10), ktoré majú veľmi široké spektrum účinkov na bunky a teda aj celý organizmus. Ďalej v ňom nájdeme tieto látky:

  • - 18 aminokyselín vr. všetkých esenciálnych
  • - Cyklofurány (cyklické kruhy päťuhlíkových cukrov s neznámou funkciou), beta-mannány, beta-mannánové polyméry a komplexné polysacharidy
  • - Polypeptidy ako Cordymin, Cordycedipeptid A, Cordyceamidy A a B a Myriocin, dipeptidy, Polyaminy cadaverin, spermidin, spermin and putrescin
  • - 3′-deoxyadenosin, adenín, adenosín, cytidín, cytozín, guanín, guanozín, inozín, hypoxantín, uridín
  • - 28 mastných kyselín vr. kyseliny laurovej a kristovej
  • - 119 druhov glykosfigolipidov a 87 druhov sfingomyelínov
  • - Ergosterol, ergosteryl-3-O-β-D-glukopyranosid, cereisterol, β-sitosterol, daucosterol, stigmasterol, campesterol, fungisterol, cholesterol, cholesteryl palmitát, H1-A
  • - Vitamíny skupiny B vr. B12, vitamín D, E aj K
  • - Takmer všetky minerály a stopové prvky (vďaka vysokohorskej minerálnej pôde Bhutánskych Himalájí) z ktorých najviac sú zastúpené draslík, horčík, vápnik, sodík, železo, mangán, selén, zinok a meď.
  • - Metabolity ako lovastatín a GABA (kyselina gamaaminomaslová)
  • - Alkaloidy cordysinin A, C, D, E, flazín, perlolyrín, 1-acetyl-β-karbolín
  • - Antioxidanty a flavonoidy orobol, genisteín, glycíteín, 3′,4′,7-trihydroxyizoflavón, diadzeín, 6,7,2′,4′,5′-pentamethoxyflavón, glycíteín-7-O-β-D-glukosid-4’-O-methylát, izo-sinensetín
  • - Niekoľko druhov glukánov vč. Alfa a Beta-glukánu
  • - Manitol (kyselina cordycepová)
  • - fenolové zlúčeniny p-metoxyfenol, p-methoxybenzoová kyselina, 4-hydroxyacetofenón, kyselina vanilová, kyselina syringová, acetovanilón a ďalšie a niekoľko sto ďalších látok, z ktorých mnoho je stále neidentifikovaných

PRODUKT JE VHODNÝ PRE VŠETKÝCH ZAMERANÝCH NA:


- Obličky a pľúca
- športový výkon, vytrvalosť a regeneráciu
- Testosterón a libido
- zvládnutie alergie a únavy


HLAVNÉ BENEFITY WILD CORDYCEPS 90% CHOCOLATE


  • - autorizované kráľovskou vládou Bhutánu
  • - 100% čistý divoký cordyceps sinensis pravý, z nedotknutých horských údolí Himalájí Bhutánu medzi 4000-5400 m. nad morom
  • - autentické, legálne zbierané, registrované, nahlásené a kontrolované BAFRA, MoAF v Bhutáne
  • - bez aditív, bez spracovania, sušené šetrne prirodzene podľa starých princípov TČM
  • - Super A ultra vysoká akosť spĺňajúca najvyššie štandardy

AKO CORDYCEPS UŽÍVAŤ?


Odporúčam cordyceps pred tréningom alebo ráno/dopoludnia. Ideálne pre nahradenie prírodným cordycepsem ako je tento akékoľvek stimulačné nápoje typu káva/energeťáky/nakopávače a pod. pred fyzickou aktivitou


Táto špeciálna tmavá 90% čokoláda je rovnako ako všetky kvalitné vysokopercentné tabuľky veľmi bohatá na energiu stabilných tukov, špecifickú vlákninu, bielkoviny, minerály a antioxidanty - podľa nutričného zloženia a množstva tuku/sacharidov/bielkovín, ktoré je vďaka pôvodu bôbov a spracovaniu špecifické a unikátne pre každú značku a druh, je možné vyčítať aj očakávať zaujímavé rozdiely.

Wild Cordyceps čokoláda od Naive je účelne osladená iba surovým (raw) medom a čistou glukózou v množstve 5g na celú tabuľku (ekvivalent množstva prírodného cukru v cca štvrtke jablka).


O DOMANTASOVEJ NAIVE


Litevský Domantas Uzpalis.


„Často sa ma pýtajú, prečo som sa rozhodol vyrábať čokoládu. “ Pred odpoveďou vždy váham. Mal by som radšej rozprávať dlhý a pútavý príbeh o svojom divokom nápade, alebo by som mal jednoducho povedať, že som uvidel dieru v trhu? Pravdou je, že ani jedna z týchto odpovedí nie je celkom správna. Čokoláda je ako môj vlastný život - horká aj sladká. Bola vždy môj neustály spoločník, ktorý ma videl rast z bezstarostného dieťaťa v úplne donkichotského dospelého. Čokoláda je rovnako bujná ako môj najživší sen a pokorná ako moja jednoduchá realita. Ochutnávkou čokolády Naive dávate zmysel môjmu celoživotnému projektu - a za to vám chcem osobne poďakovať. “ -Domantas Užpalis


VÝROBA ČOKOLÁD NAIVE


V malom mestečku na východnej strane Litvy vyrába Chocolate Naive svoje unikátne čokolády ,,od bôbov po tabuľku". Každé skoré ráno čokoládový majster starostlivo praží čerstvé kakaové bôby, ktorých lahodná vôňa jemne prebúdza obyvateľov mesta. Rovnako ako pred sto rokmi sa v Naive kakaové bôby pomaly konšujú, aby sa uvoľnila ich mimoriadna paleta chutí s tónmi ovocia, orechov a kvetín. Tieto ručne vyrobené tyčinky sú uložené na neskôr, aby vyzreli a potom sa vytvárajú rôznorodé rady príchutí s prírodnými superpotravinami a korením. V Chocolate Naive, jednom z iba 200 výrobcov tohto typu na celom svete, začína celý výrobný cyklus už sušeným kakaovým bôbom...


NAIVE postup ruční řemeslné výroby luxusni Litevské čokolády.


VÝBER ŠPIČKOVÝCH KAKAOVÝCH BÔBOV


Špičkové kakaové bôby sú starostlivo vyberané z výnimočných fariem. Potom sú transportované starými námornými cestami do Európy a nakoniec do Litvy, domova Chocolate Naive. Pre Naive sú najdôležitejšie dva kľúčové princípy: Po prvé - pracujú iba s tými najlepšími ingredienciami na svete. Po druhé - snažia sa stať remeselníkmi svetovej úrovne v práci s týmito ingredienciami. Toď vše. Naive vyrába čokoládu spôsobmi, ktoré maximálne pomáhajú odhaliť charakter konkrétneho kakaového bôbu. Čokoláda sa konečne zrodí až po starostlivej analýze chuti, farby, vône a štruktúry. Už nejakú dobu Naive výrobky stavajú Litvu na mapu delikates ako vychádzajúcu hviezdu svetovej gurmánskej čokolády. Zažite sami na sebe kúsok nášho tajomstva.


Domantas Uzpalis.

SUPERPOTRAVINA NA POSILNENIE ENERGIE:

HMOTNOSŤ: 50 g
VYROBENÉ: Litva Krajina pôvodu kakaa: Amazónia
ZLOŽENIE: Divoké Amazónske kakao, surový med, čistá glukóza, divoký cordyceps sinensis (mletý) 3,4%, divoký cordyceps sinensis (celistvý) 0,6%.. Obsah kakaovej sušiny min. 90 %. Môže obsahovať stopy orechov a mlieka. Udržujte v suchu, tme a chlade do 18°C max.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2460 kJ/589 kcal
Tuky 40,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 24 g
Sacharidy 40 g (väčšia časť ako vláknina)
z toho cukry 10 g
Bielkoviny 10 g
Soľ 42mg

Odroda kakaa: divoké amazónske forastero

SKLADOVANIE: Skladujte v chlade a suchu.


Dodatočné parametre

Kategória: Funkčné čokolády
Hmotnosť: 0.1 kg
EAN: 1234567890913
Pre koho: Ženy, Muži, Športovci, Pracovný výkon, Duševné zdravie
Štítky: longevity, výkon, energie
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola