BIO Prečistené maslo (Ghee) -250ml (Alpy)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ALPSKÉ BIO GHÍ (Alppi-Ghee)
- BIO ghí - prepustené maslo
- Vyrobené z BIO mlieka od kráv kŕmených trávou
- Maslový tuk s vysokou energetickou hodnotou
- Lahodná, bohatá chuť
- Vysoký obsah nasýtených mastných kyselín
- Pôvod - Alpy - jeden z nedotknutých kútov Európy
- Prémiová kvalita - produkt obsahuje iba aktívne zložky
- Prémiová čistota - bez konzervantov, farbív, emulgátorov alebo akýchkoľvek iných syntetických aditív
PÔVOD A KVALITA
Pri akomkoľvek živočíšnom produkte veľmi záleží na tom, v akej oblasti dané zviera žije a čím sa živí. Kravy poskytujúce mlieko pre ghí Puhdistamo sa voľne pasú v nemeckých Alpách, sú teda živené prevažne trávou a trávia čas vonku, nie natlačené vo veľkochovoch. Zároveň má ich mlieko BIO certifikáciu, vďaka čomu má BIO certifikát aj výsledné ghí. Nie sú v ňom žiadne rezíduá hormónov, antibiotík ani geneticky modifikovaných plodín. Veľmi lahodná je tiež jeho chuť - rozdiel oproti ghí s nedeklarovaným pôvodom je ihneď poznať.
O ZNAČKE PUHDISTAMO
Značka Puhdistamo ponúka vynikajúci rad etických doplnkov stravy, adaptogénov a superpotravín najvyššej kvality. Ich vášnivý prístup k maximálnej kvalite je zapísaný priamo v ich DNA a každý produkt obsahuje iba čisté a aktívne zložky bez zbytočných prísad. Prémiové suroviny sú starostlivo vyberané z prírodných zdrojov po celom svete, vrátane severských lesov v Laponsku a Fínsku, a sú presne vyvážené pre optimálne výsledky.
Celkový holistický koncept značky sa zakladá na prepojení prírody a moderných vedeckých poznatkov. To umožňuje Puhdistamo vytvárať jedinečné nutričné a synergické botanické formulácie, ktoré sú hlboko účinné a presne vyvážené. Značka je synonymom pre kvalitu a etiku a ponúka jedinečné produkty, ktoré sú vysoko účinné a v súlade s prírodou.
Vyvinuté a vyrobené v Nemecku.
Krajina pôvodu suroviny Nemecko.
Balenie: 250 ml.
Upozornenie: Skladujte v suchu, pri izbovej teplote, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu: Nemecko.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.