Sušené Hovädzie Mäso (Cesnak) -19g (FAKT MASO)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
SUŠENÉ HOVÄDZIE MÄSO
s príchuťou CESNAKU
Spojenie obľúbeného cesnaku a vybranej himalájskej soli vytvára dokonalú harmóniu v tomto sušenom hovädzom mäse. Cesnak, ako tradičná chuťová dominanta českej kuchyne, tu získava nový rozmer v kombinácii s unikátnou soľou, čo spoločne prináša nezabudnuteľný chuťový zážitok.
Tento výrobok, pôvodne bez výraznej cesnakovej príchuti, sa vďaka vašej obľube stal top voľbou. Tento sušený poklad predstavuje chuťovú pochúťku, ktorá osloví každého gurmána.
Príbeh českého mäsa - FAKT MASO
Sme rodinná firma zo Zábřehu, ktorá vyrába sušené hovädzie mäso inak!!
Náš hlavný dodávateľ mäsa je rodinná ekofarma z Vysočiny. Svoju prácu robia s láskou a to sa odráža na kvalite. Jedna z podmienok pri hľadaní dodávateľa bola, že zviera od narodenia až po porážku nesmie opustiť farmu. Len tak sme mohli s pokojným svedomím dať ruku do ohňa za nášho dodávateľa. A to, že sme si sadli ako ľudia, bol krásny bonus našej spolupráce.
Nie je to len mäso, je to aj kus nás. - Martin Hajtmar
Spôsob výroby
Mäso sa krája na tenké plátky, vďaka tomu je mäso chrumkavé, potom sa na korení raz zo štyroch zmesí. Bylinka, cesnak, chilli a tvarôžok. Po nakorenení sa mäso vkladá do sušičky, kde prebieha proces sušenia horúcim vzduchom.
Mäso má označenie ako trvanlivý tepelne opracovaný mäsový výrobok, preto musí prejsť teplotou 72 ºC minimálne 10 minút. Vďaka tomu výrobok nepodlieha krátkej trvanlivosti.
Zloženie
hovädzie mäso*, zmes cesnak a soľ 2 % (cesnak, soľ čierna himalájska kryštál, soľ).
*Z ekologického poľnohospodárstva.
Skladovanie
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Príjemná chrumkavosť mäsa vydrží po otvorení 48 hodín.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota. 1352/322 KJ/Kcal
Tuky 4,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,6 g
Sacharidy 2 g
z toho cukry 0 g
Bielkoviny 71 g
Soľ 1 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Aminokyseliny / Proteíny |
---|---|
EAN: | 1234567892023 |
Pre koho: | Ženy, Muži, Športovci, Deti |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.